BATMAN / MERKEZ - ÇARIKLI ORTAOKULU

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOÇUK BAYRAMI OKULUMUZ DA ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

Nis

BATMAN İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ SUYUN VERİMLİ KULLANIMI İLE İLGİLİ OKULUMUZDA SEMİNER VERDİLER

Mrt

Lgs sınavına yönelik 8. sınıf öğrencilerine etkili çalışma yöntemi ile ilgili seminer verildi.

Şbt

Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar kapsamında Okuma Sevdası Projesi ile öğrencilerimize okuma alışkanlığını kazandırmak için okulumuzda kitap okuma etkinlikleri yapılmaktadır.

Ock

Okulumuz Öğretmenlerinden Emre ÖZDEMİR tarafından öğrencilere etkili çalışma yöntemleriyle ilgili seminer vermiştir.

Ock

Batman Jandarma Trafik Okulumuzun öğrencilerine trafik eğitimi verilmiştir.

Ara

Batamn Belediyesi Sağlıklı Beslenmeyle ilgili okulumuzda seminer verdiler kendilerine teşekkür ederiz.

Kitap Fuarı Ziyareti

Okuma Sevdası Projesi

Haz

Okulumuza RAM'dan gelen gelen uzaman rehber öğretmenler tarafından LGS zaman yönetimi semineri verildi.